Om oss

Om flyttfirman i Eslöv

Allt i ett

När man ska flytta och bestämmer sig för att anlita en flyttfirma så vill man givetvis att man ska få valuta för de pengar man betalar. Som privatperson så betalar man tack vare RUT-avdraget bara halva arbetskostnaden, så de allra flesta har råd att anlita en flyttfirma - och de tycker att det är väl värt de pengarna.

Vissa flyttfirmor erbjuder bara några flyttjänster, men för oss på Malmö Flyttjänst är det viktigt att kunna ställa upp med all den hjälp som du behöver. Därför har vi allt från transport till städning bland våra tjänster. Du väljer själv vilka av tjänsterna som du vill anlita oss för.

Trygghet & ansvar

Vi är inte bara några starka ryggar här på Malmö Flyttjänst, även om vi är det också, utan vi har både utbildning och omfattande ansvarsförsäkringar genom Trygg Hansa för att du och sina tillhörigheter ska ha de bästa förutsättningarna för att klara sig intakta genom flytten. Vi är metodiska och varsamma i all hantering. Hos oss är dina saker i trygga händer.

Malmö Flyttjänst följer Konsumentverkets och Sveriges Åkeriföretags stadgar och bestämmelser enligt Bohag 2010 och Kontor 2003.

100 % nöjd kund

Hela vår existens som flyttfirma bygger på att våra kunder är nöjda med våra flyttjänster. Det enda som duger för oss är 100 % nöjda kunder och därför är vi bl.a. mycket noga med tydlig kommunikation.

Hör av dig till oss om du har några frågor!