Våra tjänster

Flyttfirmas tjänster i Eslöv

Emballage och packning

När man flyttar så ska alla saker packas i lådor för att flytten ska bli så smidig och effektiv som möjligt. Det kan vara både slitigt, svårt och tidskrävande att packa ner ett helt bohag om man inte har så mycket erfarenhet av det, men vi som arbetar på flyttfirma vet precis hur jobbet ska göras och erbjuder därför hjälp med packningen om så önskas. Vi är också experter på att emballera ömtåliga gods, så dina saker är trygga i våra händer.


Vi erbjuder även privatflytt för privatpersoner och företagsflytt för företag. På vår hemsida finner ni även en användarvänlig priskalkylator där ni kan räkna ut vad våra tjänster kommer att kosta dig.

Forsling och transport

Bärandet av tunga lådor, möbler och andra saker är det som de flesta anser vara den svåraste biten i en flytt och den tjänst vi som flyttfirma anlitas allra mest för. Vi ser till att dina grejer kommer från de rum du lämnar till de rum du önskar att de ska till, snabbt, metodiskt och effektivt. Vi har egna, moderna transportfordon, så du behöver inte bekymra dig över någonting.

Montering och demontering

Större möbler, alternativt helt nya möbler levererade i platta paket brukar kunna orsaka en hel del huvudbry. Det tar tid att demontera och montera upp möbler om man inte har vanan inne och tid är ofta en bristvara i våra kunders liv. Låt oss skruva åt dig!

Magasinering

Om du behöver förvara grejer du inte har plats för själv så erbjuder vi både kort- och långtidsmagasinering. Du får 10 kubikmeter för 600 kr i månaden.

Flyttstädning

Om bärandet är det svåraste i en flytt så är städningen det absolut tråkigaste. Ge dig själv vår flyttstädning i flyttpresent och fokusera på dina nya utrymmen istället för att gå tillbaka till de gamla för att skrubba dem renare än de förmodligen någonsin varit under tiden du bott i/använt dem.